A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ОГОЛОШЕННЯ! Шановні жителі с.Шевченкове, 31 березня 2021 року о 14.00год.на площі біля Будинку культури відбудуться збори по вирішенню земельних питань. Адміністрація.

Дата: 30.03.2021 10:55
Кількість переглядів: 1249

ОГОЛОШЕННЯ! Шановні жителі с.Шевченкове, 31 березня 2021 року о 14.00год.на площі біля Будинку культури відбудуться збори по вирішенню земельних питань. Адміністрація.


Коментарі:

Тарас
2021-04-12 10:24:55

Голові Шевченківської ОТГ Смальку С.А. Від жителів громади ЗВЕРНЕННЯ У зв’язку з тим, що ми, жителі Шевченківської ОТГ живемо у повній ізоляції від того чим живе громада, які у людей, у селах проблеми, просимо вас Сергію Анатолійовичу дати офіційну відповідь у Фейсбуці на питання, які нас турбують: 1. Чому до цього часу немає Статуту нашої громади, як основного документа. Якщо він є, то коли був зареєстрований, чому ми не знаємо його змісту. 2. Чому немає заступника голови, а на час вашої відсутності обов’язки виконує секретар, що є грубим порушенням. 3. Чому не висвітлюються на сайті ОТГ рішення сесій, як вони виконуються, немає оголошень про сесії та їх порядок денний, протоколи засідань. 4. Хто члени виконкому, де висвітлюються рішення його засідань і хід їх виконання. 5. Чому до цього часу не впорядкований офіційний веб-сайт ОТГ. Хто відповідає за його ведення. 6. Чому не звітуються про свою роботу головні спеціалісти сільради, керівники центрів. За які такі успіхи в роботі вони отримують щомісячні премії? 7. За які такі досягнення в житті нашої громади голова отримує 100% щомісячну премію? 8. Чому не проводяться сходки? Такі зібрання дозволяються при дотриманні карантинних правил. 9. Чому ви не поясните проблеми Тарасівської школи, коли і чиїм рішенням Тарасівська школа стала філією опорної Шевченківської школи. Хто затверджував штати цієї філії і хто оплачує роботу цих людей. На підставі чого звільнені вчителі 5-11 класів. 10. В яку суму обійдеться нашій громаді рішення суду по цій школі. 11. Чому до цього часу немає списків людей, яким виділена для приватизації земля, і яка величина цих ділянок. 12. Чому в першу чергу була виділена земля депутатам і працівникам сільської ради. 13. Ми хочемо почути звіт голови про використання бюджету громади, як використовуються наші податки. 14. Де видно роботу комунгоспу: зарослі, грязні, занедбані під’їзди до всіх кладовищ, а всі три в’їзди в село – чи бачили їх ви і наші депутати? Чи ще довго буде впорядковуватись парк по вул. Гулака-Артемовського біля так званої кринички? Фактично уже не можна заїхати на сміттєзвалище і т.д. 15. Якщо ви не вважатимете за потрібне відповісти на ці питання, то ми перешлемо їх голові ОДА.

Тарас Григорович Шевченко
2021-03-30 21:27:16

Шановна Адміністрація! А де ж ВИ були раніше? Що земельних питань два місяці тому у ВАС не було?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь