Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

УВАГА КОНКУРС! Шевченківська сільська рада оголошує конкурс на заміщення наступних вакантних посад:

Дата: від до Скинути

- державний реєстратор - 1;

Вимоги до кандидатів: громадянство України; повна вища освіта; сертифікат про підтвердження  професійної компетентності у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та (або) реєстрація юридичних та фізичних осіб; вільне володіння державною мовою; вміння працювати на комп’ютері.

-спеціаліст з землекористування та екології – 1;

Вимоги до кандидатів: громадянство України; повна вища юридична,  або землевпорядна освіта за освітньо – кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавр;  вільне володіння державною мовою; стаж роботи за спеціальністю не менше двох років ; вміння працювати на комп’ютері.

-головний спеціаліст з обліку доходів фінансового відділу-1;

Вимоги до кандидатів; громадянство України;  вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавр  вільне володіння державною мовою; вміння працювати на ком’ютері.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 – ти календарних  днів від дня опублікування оголошення.

Подати документи, а також отримати інформацію, щодо конкурсу можна у виконавчому комітеті Шевченківської  сільської ради Звенигородського району Черкаської області, за адресою: с.Шевченкове, провул. Пирогова, 2 телефон для довідок 068-760-14-50

 

Перелік документів

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії виконавчого апарату сільської ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, автобіографію;
  • дві фотокартки розміром 4x6 см;
  • копії документів про  освіту
  • копію документа, який посвідчує особу (паспорта, ідентифікаційного коду);
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному законодавством України.

Всеукраїнський форум для  представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді "EcoFuture Of  Ukraine".

Всеукраїнський форум для  представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді "EcoFuture Of  Ukraine".

Відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 10.06.2024  № 3600 20-21 червня 2024 року у Вінниці відбудеться Всеукраїнський форум для  представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді "EcoFuture Of  Ukraine". Форум спрямований на надання учасникам знань, навичок та натхнення для  активної участі в збереженні природи та вирішенні екологічних проблем, що  виникають під час війни. Реєстрація на форум здійснюється за посиланням:  https://forms.gle/gwdJ6MpVxU61HhCAA. Дедлайн реєстрації: 18 червня 2024 року. У разі виникнення додаткових питань, звертатися до  відділу регіональної  молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді управління молодіжної  політики Міністерства молоді та спорту України за тел. (044) 284-30-26 або на  ел. пошту regiomol@ukr.net.   

16:30 13.06.2024

Всеукраїнський молодіжний форум  “Державотворець: молодь у відновленні держави”

Всеукраїнський молодіжний форум  “Державотворець: молодь у відновленні держави”

У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими  організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення  держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку  молоді “Державотворець”. Мета національної програми “Державотворець” – створення системи  особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років,  розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності  молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України,  що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту. 06 липня 2024 року відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум  “Державотворець: молодь у відновленні держави”. Учасниками заходу стануть понад  500 молодих людей, що будуть відібрані з усієї країни за результатами конкурсу. Під час форуму буде оголошено про початок відбору молоді для участі в освітньо- професійному курсі, що запланований на серпень цього року. Кращі випускники  програми будуть направлені для проходження стажування з можливістю подальшого  працевлаштування в органи державної влади.

16:28 13.06.2024

Результати  ІІІ Всеукраїнського онлайн-конкурсу декламаторів та малюнка «Тарасова весна»

Результати ІІІ Всеукраїнського онлайн-конкурсу декламаторів та малюнка «Тарасова весна»

З 27-го лютого по 30-те березня 2024 року в селі Шевченкове, Черкаської області, відбувся ІІІ Всеукраїнський онлайн-конкурс декламаторів та малюнка «Тарасова весна». Конкурс без вікових обмежень, в якому міг взяти участь кожен, хто залюблений в творчість Тараса Григоровича  Шевченка. На конкурс було надіслано 76 робіт від 74 учасників. Наймолодшому учаснику на момент проведення конкурсу було 7 років, найстаршому – 56. Географія учасників: Київська, Донецька, Житомирська, Черкаська області, м. Черкаси та м. Суми. Нам приємно було познайомитися із новими творчими особистостями, які надіслали свої роботи на конкурс вперше. Також ми раді були бачити роботи щорічних учасників цього конкурсу.

11:49 05.06.2024

На території громади наявні земельні ділянки, які можуть бути передані в аренду

На території громади наявні земельні ділянки, які можуть бути передані в аренду

Шевченківська сільська рада повідомляє, що на території громади наявні земельні ділянки, (орієнтовна площа – 50 га), що відносяться до незатребуваних паїв та можуть бути передані в оренду за рішенням сесії без проведення електронного аукціону.

23:57 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь