A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО ОПТИМІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НА ТЕРИТОРІЇ ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 13.09.2021 19:38
Кількість переглядів: 249

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК  ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО  ОПТИМІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НА ТЕРИТОРІЇ ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ   РАДИ.

Найменування організатора громадського обговорення –  Шевченківська сільська  рада.

 Мета: врахування думки жителів Шевченківської громади щодо оптимізації закладів освіти на території Шевченківської сільської ради.

Провести заходи з оптимізації мережі закладів освіти Шевченківської територіальної громади у відповідності до норм Закону України « Про повну загальну середню освіту» та Закону України «Про освіту».

Заходи з оптимізації мережі закладів освіти Шевченківської сільської ради планується провести з метою створення єдиного освітнього простору, раціонального та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів та вихованців.

Запрошуємо вас долучитися до громадського обговорення проєкту перспективної, оптимальної, спроможної мережі закладів освіти Шевченківської  сільської  ради.

 Свої зауваження та пропозиції просимо висловлювати на сайті Шевченківської громади та надсилати на поштову адресу 20214 пров. Пирогова,2 с. Шевченкове Звенигородський район та електронну адресу:  silrada_shev@meta.ua

 Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті  Шевченківської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь