A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЗДОРОВА ЛЮДИНА – ЗДОРОВА КРАЇНА

Дата: 23.11.2021 15:09
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Будь-які тенденції в сучасному суспільстві впливають на усі вікові групи і найбільш схильні до цього впливу діти. Комп'ютери, смартфони, комп'ютерні ігри припускають сидячий-лежачий спосіб життя. Що негативно позначається нФото без описуа здоров'ї, особливо шкідливий такий спосіб життя для підростаючого покоління. Анемія, загальна фізична слабкість, недорозвиненість м'язів, ожиріння - усе це лише мала дещиця негативних наслідків подібного проведення часу.

      Дитячі майданчики самі по собі вже дають певні фізичні навантаження. Але для їх інтенсифікації і диверсифікації дії на різні групи м'язів майданчика оснащують додатковими вуличними тренажерами.

      На щастя, тенденції у напрямі пропаганди здорового і активного способу життя останнім часом набирають оберти, всілякі змагання, проєкти, конкурси, державні програми покликані стимулювати  зацікавленість в зайнятті спортом усіх вікових груп.

       Популяризація  здорового способу життя; - створення сучасного спортивного осередку в Шевченківській громаді -таку мету поставила перед собою і  ГО «Шевченківська громадська організація «Батьківщина Тараса» взявши участь  у проєкті, який  реалізовувався завдяки синергії ФГ  «Подільська громада» та БФ «МХП –Громаді» за підтримки ІСАР Єднання та агенства США з міжнародного розвитку в рамках проєкту «Ініціатива  секторальної підтримки громадського суспільства України». Використавши  механізм  залучення коштів «громадська організація –влада-громада» став красень спортивний  майданчик з вуличними тренажерами в центрі села, додатком до вже діючого дитячого майданчика, колишнього проєкту «МХП –Громаді».

     Так у тісній співпраці «МХП –Громаді», виконавчого комітету Шевченківської сільської ради, ГО «Шевченківська громадська організація «Батьківщина Тараса» та КП «Добробут» створено спортивний осередок.

       Дорослі, займаючись на таких тренажерах, подають приклад, самі стимулюють дітей до зайняття спортом. А досить швидкий ефект надихне  дітей до продовження заняття.  Для молодших хлопців такі вуличні тренажери як: тренажер "М'язів стегна", тренажер "Лижник" і тренажер "Сідничних м'язів" самі по собі представляють отакий забавний атракціон, на якому можна, у тому числі, і побалуватися, і пограти.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь