A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Результати роботи відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Черкаській області протягом січня – жовтня 2021 року

Дата: 23.11.2021 15:58
Кількість переглядів: 143

Державна податкова служба України

Головне управління

ДПС у Черкаській області

Результати роботи відділу з питань запобігання та виявлення корупції

Головного управління ДПС у Черкаській області протягом січня – жовтня 2021 року

 

Відділом з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Черкаській області постійно проводиться роз’яснювальна робота, яка спрямована на формування всебічних знань з антикорупційного законодавства, неухильного дотримання і виконання працівниками вимог та обмежень, передбачених чинним законодавством, зокрема в частині  дотримання вимог фінансового контролю, запобіганні та врегулюванні конфлікту інтересів, а також дотримання правил етичної поведінки.

З метою проведення профілактичної освітньої роботи щодо дотримання антикорупційного законодавства з початку 2021 року організовано та проведено 1770 організаційно - роз’яснювальних заходів (розміщення публікацій у засобах масової інформації, мережі Інтернет, вебпорталі та субсайтах вербпорталу ДПС, соціальних мережах, організовано виступи на радіо та телебаченні, лекційні заняття, семінари тощо).

Проведено 481 захід з надання методичної та консультативної допомоги працівникам Головного управління ДПС у Черкаській області з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, правильності та повноти заповнення е-декларації тощо.

При здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 134 повідомлення працівників. За результатами розгляду повідомлень застосовано заходи зовнішнього врегулювання конфлікту інтересів.

Розглянуто 9 повідомлень, отриманих від фізичних осіб щодо причетності службових осіб Головного управління ДПС у Черкаській області до вчинення корупційних або пов'язаних із корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону України “Про запобігання корупції” (із змінами та доповненнями) від 14 жовтня 2014 року №1700-VІІ, за результатами розгляду яких інформація щодо вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень не знайшла свого підтвердження.

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Черкаській області наголошує, що пріоритетним  напрямком роботи підрозділу є саме профілактика та  своєчасне попередження вчинення  працівниками ДПС корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень.

З цією метою підрозділом постійно вживаються вичерпні заходи щодо упередження та профілактики корупційних проявів, виявлення та ліквідації причин та умов їх існування, а також дотриманні антикорупційного законодавства відповідно до вимог Закону України “Про запобігання корупції”. 

Також у Головному управлінні ДПС у Черкаській області нагадують, що у разі наявності інформації щодо протиправних дій посадових та службових осіб Головного управління ДПС у Черкаській області, Ви завжди можете повідомити про вказані факти будь-яким зручним способом:

- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: вул. Хрещатик, 235, м. Черкаси, 18002;

- на офіційну електронну адресу ГУ ДПС у Черкаській області: ck.official@tax.gov.ua;

- засобами телекомунікації, безпосередньо до відділу з питань запобігання та виявлення корупції, за телефоном: 0472 – 33-91-27

- на офіційну електронну адресу відділу з питань запобігання та виявлення корупції:  ck.szvk@tax.gov.ua;

- через поштову скриньку, розміщену в холі адміністративної будівлі Головного управління ДПС у Черкаській області, за адресою:                                 вул. Хрещатик, 235, м. Черкаси;

- у письмовому вигляді через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції.

 

 

 

18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик,235                                           e-mail: ck.zmi@tax.gov.ua

тел.(0472) 33-91-34                                                                                     https://ck.tax.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь