Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Благодійний захід "В єдності наша сила. Разом до Перемоги"

Дата: 23.12.2022 14:04
Кількість переглядів: 113

Національний заповідник "Батьківщина Тараса Шевченка"

23 грудня 2022 р. о 15:03  · 

22 грудня 2022 року Національний заповідник «Батьківщина Тараса Шевченка» провів благодійний захід «В єдності сила. Разом до перемоги!», мета якого була зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України.

Надзвичайно приємно, що на нашу ініціативу з радістю відгукнулись колективи закладів Шевченківської територіальної громади, а це:

Колектив сільської ради Шевченківської територіальної громади та їхня команда «Воля»

Колектив Центру культури та дозвілля Шевченківської територіальної громади та їхня команда «Musik book»

Колектив Опорного навчального закладу «Шевченківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Шевченківської сільської ради та їхня команда «Мрійники»

Колектив Відокремленого структурного підрозділу «Шевченківський фаховий коледж Уманського національного університету садівництва» та їхня команда «Хлібодари»

Колектив Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради та їхня команда «Вільні люди»

Колектив Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» та їхня команда «Борщ з карасями»

Кожна команда гідно представила свою установу, адже всі учасники з неабияким креативом віднеслись до участі у заході. Відтак команди завчасно попіклувались не лише про свій виступ та презентацію закладу, але й про візуалізацію, а це однакові елементи одягу чи взуття або ж виготовлені власноруч візитівки-емблеми та навіть однакові імена учасників команди.

Програма благодійного заходу «В єдності наша сила. Разом до перемоги!» складалась з 6 раундів з цікавими різноплановими, а головне творчими завданнями.

За жеребкуванням було визначено під яким номером будуть виступати конкурсанти та за яким столом працюватимуть над завданнями. Команди зачитували цікаві історії, а суперники мали відгадати закінчення. А ще гравці за фрагментами фото, які ми завчасно сфотографували, мали відгадати, який об’єкт зашифровано. Цікаво є те, що ці об’єкти вони бачать щодня в своїх установах, тож це завдання було на уважність. Не менш цікавим було завдання по пам’яті перечислити деталі, образи, елементи, які зображені на картині Тараса Шевченка «Катерина». Серед завдань заходу було накрити новорічний стіл унікальними стравами, і перемогла та команда, яка написала не просто унікальні страви, а й ці страви не повторились у суперників. А тому команди з креативом підійшли до вирішення цього завдання і в новорічному меню з’явились «Шулики». І на завершення команди взяли участь у раунді під назвою «Намалюй пісню», де проявили не просто свої художні здібності, а й неабияку кмітливість розгадати на швидкість малюнки.

Цікавим є те, що в заході взяли участь цілі сім’ї, але в різних командах. А це: Павлові Віктор Анатолійович та Людмила Олександрівна, Сороки Ольга Григорівна та Євген Петрович, Забожки Тарас Васильович та Ірина Миколаївна; сестри Наталія Михайлівна Красюк та Ольга Михайлівна Бондур, Ірина Миколаївна Забожко та Олена Миколаївна Бардадим

Варто зазначити, що нашу установу представляла команда «Борщ з карасями» і для нас, як для організаторів, була велика інтрига щодо візуалізації та презентації команди. А ми в свою чергу тримали у великому секреті завдання, адже цей захід мав бути цікавим та справедливим.

Щодо справедливості. За командами спостерігало поважне журі. А це по одному представнику від кожного закладу , що брав участь у заході. Тому на оцінку журі не могли вплинути ні організатори, ні учасники.

Оцінювали конкурсний вечір такі представники в журі:

Від команди «Вільні люди» - Людмила Іванівна Кузьменко

Від команди «Мрійники» - Лариса Василівна Дядченко

Від команди «Борщ з карасями» - Оксана Вікторівна Христенко

Від команди «Хлібодари» - Любов Анастасіївна Яворська

Від команди «Воля» - Надія Григорівна Леус

Від команди «Musik book» - Любов Іванівна Кочерга

Від раунду до раунду, від оцінки до оцінки вечір захід наблизився до найцікавішого - оголошення переможця.

За результатами оцінки від журі команди посіли такі місця:

Команда «Вільні люди» - 6 місце

Команда «Хлібодари» - 5 місце

Команда «Воля» - 4 місце

Команда «Musik book» - 3 місце

Команда «Мрійники» - 2 місце

Команда «Борщ з карасями» - 1 місце

Варто відзначити неймовірну аудиторію глядачів – це групи підтримки учасників. Серед яких найактивніші були – група підтримки команди «Вільні люди» та група підтримки команди «Хлібодари». Саме між цими двома командами було розділено приз, а це дві книги видані Національним заповідником «Батьківщина Тараса Шевченка» - «Паросток батьківського саду. Зацвіт Шевченкової долі» Любові Мулявко та «Краю мій, повік тобі цвісти під цим великим небом» спільна робота заповідника та сіл Шевченкового краю.

І найголовніше! За цей благодійний захід «В єдності наша сила.Разом до перемоги!» всім нам вдалося зібрати 17 645 гривень!!! Ці кошти неодмінно будуть спрямовані на підтримку наших земляків, адже дякуючи їм, нашим захисникам, ми мали можливість провести цей захід.

Національний заповідник «Батьківщина Тараса Шевченка» дякує всім, хто долучився до благодійного дійства. Всім хто взяв участь, прийшов підтримати команду, вкинув кошти у скриньку. Найголовніше є те, що цей захід мав на меті не просто зібрати кошти на підтримку ЗСУ, а в першу чергу підтримати громаду, відволікти, підбадьорити, розвеселити. Сподіваємося,що наша спільна злагоджена робота принесла цінну винагороду – ми станемо згуртованіші, а це так важливо зараз. Єднаймося, друзі, бо в єдності наша сила.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь