A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Відкриття "Класу безпеки"

Дата: 13.02.2023 11:34
Кількість переглядів: 138

У цей складний, тривожний для кожного з нас період життя, ми, українці, як ніхто повинні ставитись відповідально до сповіщень, які попереджують нас про можливу небезпеку. Одним з найголовніших нагадувань про небезпеку є наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями у безпечному середовищі, яке допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам'ятати, як слід чи не слід діяти в екстремальних умовах.

Тож сьогодні, 13 лютого 2023 р., в ОНЗ "Шевченківська ЗОШ" відбулося урочисте відкриття "Класу безпеки", до створення якого долучилися Звенигородське управління ДСНС, Шевченківська ТГ та працівники школи.

На відкритті класу були присутні гості: головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Звенигородського районного управління ГУ ДСНС в Черкаській області Приземний Р.О., , начальник сектору моніторингу Звенигородського управління поліції Білокінь Р.П. та начальник сектору ювенальної превенції відділу поліції Савонік Т.М., представник Червоного Хреста Слинько В.Г. сільський голова Смалько С.А., головний спеціаліст освіти Шевченківської ТГ Леус Н.Г., головний спеціаліст культури, молоді та спорту Шевченківської ТГ Бойко О.В., керівник і працівники Шевченківського центру культури та дозвілля та представники преси.

Клас розділений на кілька навчальних зон. Тут діти різних вікових груп зможуть і в теорії, і на практиці навчатися основ пожежної та мінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги. Для молодших школярів створений ігрова зона.

Під час відкриття досвідчені фахівці ДСНС показали дітям, чим оснащений їхній автомобіль. Представники поліції привезли зразки сучасних обладунків поліції, а також запустили квадрокоптер і розповіли про його можливості. Місцеві пожежники продемонстрували учням роботу пожежної машини Дякуємо всім, хто долучився до відкриття класу безпеки, адже найважливіше завдання педагога у воєнний час – навчити дитину уникати небезпечної ситуації та вміти правильно поводитись у випадку її виникнення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь