A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Тиждень інформатики та безпечного Інтернету

Дата: 09.02.2024 14:39
Кількість переглядів: 62

Із 5 по 9 лютого у нашій школі проходив Тиждень інформатики та безпечного Інтернету "Безпечний інформаційний простір". Головним завданням було навчити школярів безпечної поведінки в Інтернеті.

Протягом тижня діти мали змогу ознайомитись із цікавими фактами щодо використання мережі, розміщеними в інформаційному куточку «День безпечного Інтернету». Вчителем інформатики було проведено уроки, на яких учні перевірили свої знання з інформаційної безпеки, виконуючи інтерактивні вправи.

7 лютого, у Міжнародний день безпечного Інтернету, класні керівники провели бесіди, години спілкування, виховні години на теми: "Безпечне користування Інтернетом та соціальними мережами", "Подорож безпечною мережею", "Захист інформації", "Небезпека в Інтернеті", "Кібергігієна", на яких учні дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила спілкування в Інтернеті, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами. А ще в цей день учні 9-11 класів узяли участь в інтелектуально-розважальній грі "Хто зверху?". Грали хлопці проти дівчат.

Практичним психологом були розроблені та розіслані пам'ятки для учнів та їх батьків про дотримання правил безпечного користування Інтернетом.

Сподіваємось, що гаджети для наших учнів стануть друзями та помічниками, а отримані знання допоможуть їм отримувати тільки користь від спілкування з ними!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь