A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Вітаємо переможців конкурсу "Ми - патріоти України"

Учні 3-го та 5-го класів нашої школи стали переможцями Всеукраїнського національно-патріотичного конкурсу "Ми - патріоти України!", який відбувався під гаслом: "Чи знаєш ти землю, на якій живеш?" Конкурс містив завдання різного рівня та об'єднував питання з історії, географії, мови та літератури України. Тож вітаємо:

12:36:22 29.04.2024

Вітаємо переможців конкурсу "Збережемо першоцвіти"!

Учні нашого ліцею стали переможцями обласного конкурсу "Збережемо первоцвіти", який проводив комунальний заклад "Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради".

09:27:29 29.04.2024

Фінальні змагання"Пліч-о-пліч"

Ось і закінчились фінальні змагання III етапу з волейболу серед команд юнаків Звенигородського району. Наша школа також була представлена у фіналі. На жаль, перемогти не вдалося, будемо працювати далі.

09:16:16 27.04.2024

Тиждень біології та екології

Із 22 по 26 квітня у нашому ліцеї проходив Тиждень біології та екології. Упродовж тижня учні поринули у світ захоплюючого «природничого» життя. У школі відбулося ряд цікавих та змістовних заходів, спрямованих на поглиблення біологічних знань учнів та виховання в них почуття любові до природи рідного краю. 22 квітня, у Міжнародний день Землі, для п'ятикласників було проведено захід "Збережемо нашу планету". Діти розгадували біологічні ребуси, кросворди, проходили лабіринт "Сортування сміття: донеси сміття у смітник". Також у цей день учні другого класу провели годину милування природою, утворювали прислів'я про бережливе ставлення до природи, створювали хмару слів, доповнювали речення про природу. Учні 6 та 7-го класів взяли участь у біологічній грі-квесті "Пошук скарбів". Команда дівчат виявилася спритнішою та кмітливішою. Відомо, що діти дуже уважно слухатимуть, якщо запропонувати їм експеримент чи дослід — це для них завжди маленьке свято. Тож для учнів 7-го та 4-го класів учителька біології провела відкритий урок "Цікаві досліди з водою". Діти дізналися про природу речей і взаємозв’язок між ними, а також краще зрозуміли, як функціонує навколишній світ.

15:00:24 26.04.2024

День Чорнобильської трагедії

З метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, пам’яті жертв цієї катастрофи, у ОНЗ "Шевченківський ліцей" 26 квітня проведено заходи з відзначення 38-ї річниці з Дня Чорнобильської трагедії. Учні початкових класів переглядали відео та презентації "Дітям про Чорнобиль", "Казки про Чорнобиль", «Мандрівка Україною. Місто-привид», «День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС». Другокласники виготовили виріб "Колесо пам'яті". Для учнів 5 - 11 класів було проведено виховний захід «Пронеси Чорнобиль крізь серце», на якому згадали імена ліквідаторів Чорнобильської АЕС Шевченківської ТГ та вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув внаслідок трагедії. Також у бібліотеці було організовано тематичну виставку «Біль Чорнобиля не згасає".

14:56:16 26.04.2024

Ботулізм

З початку поточного року в Черкаській області зареєстровано три випадки  ботулізму.

15:48:21 24.04.2024

Майстер-класи для учнів нашої школи

Сьогодні до нашої школи завітали гості: Старікова Наталія Володимирівна (помічник депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка), народна майстриня Романча Світлана та Олександр Шпиця (керівник Громадської приймальні депутатів обласної ради). Вони провели для учнів 3 класу майстер-клас "Зроби ляльку-мотанку - підтримай ЗСУ". Третьокласники із захопленням взялися до роботи, адже дізнались, що всі виготовлені обереги вони зможуть передати захисникам та захисницям на передову. Для старшокласників гості організували майстер-клас зі збирання та розбирання автомата Калашникова (АК-74). І хлопці, і дівчата виявили бажання повправлятися зі зброєю, адже сьогодні, коли країна знаходиться в умовах війни, молоде покоління повинно бути не тільки патріотично налаштованим, але й мати основні навички володіння зброєю. Щиро дякуємо за проведені майстер-класи! Разом до Перемоги!

14:52:40 23.04.2024

Тиждень психології

З 15 по 19 квітня в нашому навчальному закладі проходив Тиждень психології.

14:48:05 19.04.2024

Всесвітній тиждень грошей

Із 18 до 24 березня цього року у всьому світі та в Україні проходив Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week). "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє" — це офіційна тема Global Money Week у 2024 році. У цей період учні нашої школи брали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах, зокрема у шкільному етапі European Money Quiz. Майже пів мільйона підлітків віком 13–15 років щороку змагаються за титул чемпіона Європи, адже це найбільше змагання з фінансової грамотності у Європі.

15:02:20 17.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь