A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Зустріч із поліцейськими

Днями ювенальні поліцейські Звенигородського району та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Шевченківської громади в "Класі безпеки" для учнів провели профілактичний захід на тему безпечного користування інтернет мережами та безпеки в освітньому середовищі .

08:52:18 09.02.2024

Всеукраїнський конкурс "Уся правда про НМТ з математики"

Вітаємо учнів 10 та 11 класів, які стали учасниками Всеукраїнського конкурсу "Уся правда про НМТ з математики" від проєкту "На урок". Сертифікати отримали: Вербило Мирослава, Терлига Олег, Онищенко Ростислав, Демченко Роман, Голуб Яна, Білоус Едуард, Морнов Олександр, Вольський Максим, Невмитий Олексій, Бохальська Анастасія, Красицький Антон. Будьте впевненими в собі і перемагайте!

13:01:40 05.02.2024

Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру"

Із 1997 року в нашій країні проходить Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру". Метою конкурсу є залучення учнів у цікавий і пізнавальний світ математики. Цьогоріч учні нашого ліцею знову взяли участь у цьому конкурсі, і от маємо результати:

12:55:44 05.02.2024

Всеукраїнський конкурс "Яскрава Антарктида"

Вітаємо учнів 9 класу, які взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Яскрава Антарктида" від проєкту "На урок"! Сертифікати про участь отримали: Гринько Ростислав, Поліщук Діана, Демченко Катерина та Ковтун Владислава

12:52:47 05.02.2024

Тиждень математики та фізики

З 29 січня по 2 лютого в нашій школі проходив Тиждень математики та фізики, який мав за мету навчити учнів працювати в команді, розвивати логічне мислення, пізнавальний інтерес, творчу активність, допитливість. Тиждень був цікавим та насиченим, так як різноманітні заходи сприяли розвитку творчих здібностей учнів, а саме:

18:12:01 02.02.2024

Змагання з волейболу

31 січня у нашій школі відбулися змагання з волейболу, приурочені 80 річниці з дня визволення села Шевченкового від німецько-фашистських загарбників. У змаганнях взяли участь чотири команди:

18:07:02 31.01.2024

Онлайн-конференція "Славетні українці Черкащини, які змінили світ і Україну"

Сьогодні учні нашого ліцею долучилися до обласної учнівської патріотичної онлайн-конференції «Славетні українці Черкащини, які змінили світ і Україну». Конференцію організував та провів Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради з метою відзначення 70-ї річниці створення Черкаської області та Дня Соборності України, активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, формування активної життєвої позиції, патріотизму, любові до рідного краю, України та готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, пошуку та розкриття юних талантів

14:46:34 30.01.2024

Зустріч із представниками поліції сектору ювенальної превенції

30 січня представники поліції сектору ювенальної превенції Звенигородського району завітали в ОНЗ "Шевченківський ліцей". У Кабінеті безпеки вони нагадали учням 5, 6 та 8 класів Правила безпеки дорожнього руху, обговорили важливість їх дотримання, надали поради щодо їзди на велосипеді по дорозі та важливості носіння світловідбиваючого одягу чи його елементів у темну пору доби. Продовжили бесіду представники поліції вже в укритті, так як пролунав сигнал "Повітряна тривога".Вони проінформували учнів про шкідливі наслідки булінгу, надали інформацію про те, до кого можна звернутися за допомогою та підтримкою, якщо вони зазнають цькування. Розповіли про адміністративну та кримінальну відповідальність за вчинення булінгу. Поліцейські звернули увагу на те, що вживання нецензурної лексики в громадських місцях вважається дрібним хуліганством. За це правопорушення передбачено штраф.

08:42:44 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь