A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Крутий Заміс

11 січня учні нашого ліцею відвідали зелену садибу Крутий Заміс, яка розташована в чудовому та мальовничому місці - в селі Мельники Черкаського району. Щиро дякуємо директору ТОВ "НВФ УРОЖАЙ " Олександру Воскобойніку, директору БФ "МХП-Громаді" Тетяні Волочай та засновнику мистецького фестивалю "Крутий Заміс" Юрію Романчі за чудову поїздку, незабутні враження та позитивні емоції!

09:48:16 12.01.2024

Новорічне свято для старшокласників

Новий рік – це наче казка для всіх. Сьогодні в нашій школі вже пройшло третє свято - для старшокласників. Дякуємо за солодкі подарунки СТОВ ''Агрофірма Корсунь'' та БФ "МХП - Громаді". Щиро всіх вітаємо з прийдешніми святами! Нехай 2024 рік буде для всіх роком Перемоги! Щастя всім, здоров'я та благополуччя! Нехай у ваших домівках завжди панує затишок і гармонія!

14:31:28 28.12.2023

Новорічне свято

Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. У переддень Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Чарівне дійство сьогодні підготували учні 5-7 класів на чолі з педагогом-організатором Шинкаренко Людмилою Сергіївною. Всі присутні відчули святкову атмосферу та отримали гарний настрій.

17:55:18 27.12.2023

Перемога в конкурсі "Чарівна осінь"

Вітаємо ученицю 2-го класу Леус Мілану Вадимівну з перемогою (І місце) у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості "Чарівна осінь"! Завжди впевнено рухайся до поставленої мети і ніколи не сумнівайся у своєму успіху!

17:41:36 27.12.2023

"Я - козацького роду"

Ми, українці, живемо на своїй Богом даній та прекрасній землі. Були в нас часи розквіту, були й часи занепаду, були радісні часи та часи смутку. Але, чого в нас не відібрати - так це звитяги нашої козацької, куди б нас доля не закинула та в якій би ми стороні не проживали. І про цю звитягу потрібно пам'ятати, дізнаватись нове, пишатись тим, що уже знаємо. Саме тому з 1 по 18 жовтня 2023 року проходив національно-патріотичний конкурс під назвою "Я - козацького роду!" під гаслом: "Козацькому роду нема переводу!" Учні ОНЗ "Шевченківський ліцей" взяли участь у цьому конкурсі. І ось маємо нагороди!

17:49:47 26.12.2023

Різдвяно-новорічне свято для початкових класів

Різдвяно-новорічні свята - найулюбленіші для дітей, адже вони дарують здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, а головне - особливу, неповторну атмосферу чарівної казки. Сьогодні відбулося свято для учнів початкових класів. У концертній програмі були новорічні вірші та привітання, пісні, танці, хороводи, сценки. Діти показали свої таланти під час виступів, отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, а по закінченню свята - смачні подарунки від Святого Миколая. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго! 

17:47:53 26.12.2023

Екскурсія до Національного заповідника "Батьківщина Тараса Шевченка"

26 грудня учні 5-го та 7-го класів відвідали Національний заповідник "Батьківщина Тараса Шевченка". Діти подивились тематичну виставку "Іграшки Тарасового дитинства" та дізнались, як та з чого їх виготовляли, чим прикрашали хату на свята... Також учні відвідали відтворену хату батьків Тараса Шевченка, територію садиби та саду, могилу матері поета. Щиро дякуємо екскурсоводу Маргариті Ткаченко за цікаву розповідь і позитивний настрій!  

14:59:11 26.12.2023

Ліга Дружніх

Вже стало доброю традицією проводити в нашій школі Лігу Дружніх. Учні демонстрували свою майстерність з баскетболу 3*3 та флорболу. Діти самостійно створили власні команди та дали їм назви. Тут були і "Зірки", і "Апельсини", і "Хомки"... Свято веселощів, драйву і позитиву відбулося. Попереду нас чекає Ліга Сміливих.

14:57:27 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь