A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Рекорд України

Учні нашого ліцею на чолі з педагогом-організатором Шинкаренко Людмилою Сергіївною долучилися до Всеукраїнського онлайн-флешмобу до Дня ментального здоров’я #руханкасили і стали частинкою нового рекорду України. Щиро дякуємо ГО «Рух Олександра Педана «JuniorS» за турботу про ментальне здоров’я дітей та молоді! Діти отримали позитивні емоції та гарний настрій.

19:17:11 22.12.2023

Майстер-клас із виготовлення різдвяних пряників для воїнів ЗСУ

Цікавий та смачний майстер-клас провела цього тижня для учнів 4 класу Кулик Людмила Анатоліївна. Діти дізналися фірмовий рецепт випікання та декорування печива від нашої майстрині. Учасники майстер-класу власноруч виводили візерунки на свіжовипечених пряниках, створюючи власні шедеври. Всі смачні різнобарвні сувеніри поїдуть до наших захисників і, сподіваємось, смакуватимуть їм до чаю.

19:07:49 20.12.2023

Майстер-клас "Зроби ляльку-мотанку - підтримай ЗСУ"

Сьогодні до нашої школи завітали гості - Старікова Наталія Володимирівна (помічник депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойника), народна майстриня Романча Світлана та Олександр Шпиця (керівник Громадської приймальні депутатів обласної ради). Вони провели для учнів 5-9 класів майстер-клас "Зроби ляльку-мотанку - підтримай ЗСУ". Проведення таких заходів дає можливість дітям поглибити знання з історії української культури, навчає з повагою ставитись до історичного минулого, традицій, звичаїв та обрядів. Виготовлені обереги будуть передані захисникам та захисницям на передову. Разом до Перемоги! 

18:56:26 20.12.2023

ІVМіжнародний урок доброти

З 4 по 11 жовтня 2023 року в навчальних закладах України проходили уроки доброти про гуманне та вдповідальне ставлення до тварин. Такі уроки - чудовий крок у реалізації рекомендацій МОН України про проведення в 2023-2024 н.р. освітньо-виховних заходів, присвячених тваринам. Кількість навчальних закладів, які долучились до Уроку доброти в 2023 році була найбільшою за весь час проведення заходу, починаючи з 2018 року! Всього з 4 по 11 жовтня до ІV Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин долучились 2695 навчальних закладів. Серед них є і ОНЗ "Шевченківський ліцей". Тож вітаємо Шемену Н.В., Степаненко Л.Ю., Скрипник Л.В. та Коваленко Ю.Г., які отримали сертифікати учасників! Саме завдяки нашим спільним старанням та небайдужості підростає нове покоління свідомих та відповідальних українців.

16:08:42 18.12.2023

Перемога в конкурсі

Вітаємо ученицю 2-го класу Безуглу Беллу Анатоліївну, яка отримала Диплом Переможця (ІІ місце) у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості до Дня захисників та захисниць України "Перемога"! Ніколи не стій на місці, завжди проявляй себе і сміливо досягай своїх цілей! Так тримати!

16:06:32 18.12.2023

Всеукраїнська дистанційна олімпіада "Вдалий старт - 2023"

Олімпіади від "Всеосвіти" - інтерактив, який допомагає дітям розкрити таланти, визначитися з інтересами та заглибитись в освітній процес. Учні 5 класу взяли участь у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді "Вдалий старт - 2023" з української мови і отримали нагороди:

12:21:19 15.12.2023

Перемога в конкурсі

Вітаємо ученицю 2-го класу Леус Мілану Андріївну, яка отримала Диплом Переможця (І місце) у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості до Дня захисників та захисниць України "Перемога"! Ніколи не стій на місці, завжди проявляй себе і сміливо досягай своїх цілей! Так тримати!

12:17:58 14.12.2023

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Як уже повідомлялося, з 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проводиться акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

10:01:32 12.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь