A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Всеукраїнський інтернет-конкурс "Знайомтесь: динозаври"

Вітаємо учнів 6 класу, які отримали нагороди за участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі "Знайомтесь: динозаври". Вони виконували цікаві завдання про динозаврів, птерозаврів, мамутів та інших доісторичних істот, про існування яких стало відомо завдяки дослідженням учених. Дізналися, яким було життя на нашій планеті мільйони та тисячі років тому, як жили ці тварини, чому вимерли та чи вдасться науковцям їх відродити.

11:58:46 08.09.2023

День Знань

Сьогодні ми починаємо новий навчальний рік. Безумовно, він буде наповнений випробуваннями, але ми обов'язково їх подолаємо.

11:08:28 04.09.2023

Переможці конкурсу "Тарасова весна"

І знову вітаємо переможців! Виконавчий комітет Шевченківської сільської ради, за підтримки Національного заповідника «Батьківщина Тараса

13:34:21 12.06.2023

Екскурсія до Київського університету культури

Продовжуємо працювати над профорієнтацією. Учні 11 класу нашого ліцею відвідали Київський університет культури. Ознайомилися із факультетами та правилами вступу. А ще особисто познайомилися зі співаючим ректором Михайлом Поплавським та отримали масу позитивних емоцій. Щиро дякуємо керівництву університету за організацію такої чудової екскурсії!

15:33:58 01.06.2023

1 червня - День захисту дітей

Діти — це наше майбутнє і наш найдорожчий скарб. На жаль, війна забирає найцінніші миті дитинства, а іноді й життя. Сьогодні День захисту дітей, тому ми хочемо, щоб наші діти були завжди радісними, здоровими, щасливими, зростали під мирним небом в нашій славній Україні

15:29:53 01.06.2023

Останній дзвінок 2023

Ось і пролунав Останній дзвінок! Попереду літні канікули. Нехай вони пройдуть весело та яскраво! Нехай кожен день буде сонячним і теплим, радісним і незабутнім! Випускникам - відмінного старту на життєвому шляху. Набирайтеся всі сил, терпіння, енергії. Гарного вам відпочинку!

15:31:16 31.05.2023

Козацька каша

Сьогодні вся шкільна родина ласувала смачною козацькою кашею. А поки варилась каша, діти грали у бадмінтон, флорбол, складали на швидкість палатку, наносили аквагрим (малюнки на обличчі). Діти весело провели час на свіжому повітрі та вкотре довели, що козацькому роду нема переводу, адже свято "Козацької каші" у школі - це виховання справжніх патріотів нашої Батьківщини.

15:36:43 30.05.2023

Конкурс "Збережемо першоцвіти"

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу "Збережемо першоцвіти", який проводив КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми»:

15:46:49 26.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь