Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Зустріч із представником ювенальної превенції

Учні 8-11 класів зустрілися із інспектором сектору ювенальної превенції Звенигородського районного відділу поліції лейтенантом Кучеренком Вадимом Віталійовичем. Він розповів дітям про вплив алкоголю, тютюну та наркотичних речовин на організм людини, а також про кримінальну відповідальність за вживання та розповсюдження наркотиків.

19:03:50 21.03.2023

Лялькова вистава

І знову вистава від наших семикласників! Учні 1-4 класів із захопленням дивились казочку "Про дівчинку Нехочуху". Сподіваємось, що ви зробили правильні висновки і ніколи не будете поводитись так, як головна героїня казки!

19:00:04 21.03.2023

Тиждень "Під українським небокраєм книгу люблять і читають"

Книгу називають джерелом знань, скарбницею людської мудрості, великим дивом, що відкриває двері у світ науки, культури, мистецтва. У рамках було проведено багато цікавих заходів, де діти дізнались багато цікавинок, показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

19:00:33 17.03.2023

Шевченківський тиждень

Щороку на початку березня в ОНЗ "Шевченківський ліцей" відбувається низка заходів, яку традиційно називають Шевченківським тижнем.

20:50:16 10.03.2023

Зі святом Весни!

8 Березня - День вдячності, поваги і шани жінкам, а також свято Весни. Вітаємо всіх зі святом! Бажаємо, щоб ця весна принесла у ваше життя радість від Перемоги та щастя від того, що у вільній Україні настав мир!

17:52:20 08.03.2023

Тиждень трудового навання

"Ми працю любимо, що в творчість перейшла!" - під таким гаслом з 28.02.2023 по 3.03.2023 у нашій школі пройшов тиждень трудового навчання. Його мета - розвиток і підтримка обдарованих дітей, стимулювання творчої праці у процесі навчання, підвищення інтересу до вивчення предмета. Підсумком проведення тижня є виставка-вернісаж

18:59:15 03.03.2023

Конкурс "Леопард" - дипломи за ІІ місце

Пісня — то унікальне за своєю природою явище, то вияв людської душі. Недарма кажуть, що пісня — це душа народу. Тож наші учні ОНЗ «Шевченківська ЗОШ» здобули на міжнародному багатожанровому конкурсі «ЛЕОПАРД» дипломи за II місце! Пишаємося вихованцями нашої школи, які впевнено прийшли до перемоги і стали прикладом незламності сили духу, незважаючи на непростий час для нашої держави. Бажаємо успіхів та нових досягнень!

18:14:20 28.02.2023

Пам’ятаймо, що ми – українці!

Рік тому, 24 лютого 2022 року, почалася кривава повномасштабна війна в Україні - російська армія вторглася на наші території та розпочала геноцид нашого народу. Цей день назавжди залишиться в пам'яті кожного українця. У нашій школі пройшов виховний захід для старшокласників, на якому було згадано хронологію подій першого дня війни та її ключові події. За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Вистояли – переможемо!

18:12:52 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь