Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку

6 квітня в Україні і світі святкують Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку. На честь свята між командами ОНЗ "Шевченківський ліцей", Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю та ВСП "Шевченківський фаховий коледж УНУС" було проведено змагання з волейболу. Спортивний захід відбувся в ОНЗ "Шевченківський ліцей". Дякуємо всім за позитивні емоції та чекаємо наступних зустрічей!

11:12:14 06.04.2023

Вітаємо переможців!

Учні ОНЗ "Шевченківський ліцей" взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу "Новорічна композиція" та отримали нагороди:

14:45:13 03.04.2023

Всеукраїнський конкурс-гра з англійської мови "Пазл"

Вітаємо учасників Всеукраїнського конкурсу-гри з англійської мови "Пазл": - Невмиту Вікторію (11 клас) - І місце - Красицького Антона (10 клас) - І місце - Терлигу Владиславу (8 клас) - І місце - Каракая Дмитра (8 клас) - І місце - Йовко Камілу (9 клас) - І місце - Тарануху Дениса (7 клас) - ІІ місце - Максименка Артема (6 клас) - ІІ місце - Демченко Катерину (8 клас) - ІІІ місце - Невзорова Станіслава (6 клас) - ІІІ місце - Лінник Юлію (7 клас) - ІІІ місце. Гру розроблено для активного залучення учнівської молоді до вивчення англійської мови, літератури, історії. Бажаємо переможцям подальших успіхів!

14:26:58 03.04.2023

Всеукраїнський конкурс "Таємниця генія Шевченка"

Тарас Шевченко – не просто геній для нашого народу. Це непересічна та неймовірно цікава особистість, життя і творчість якої приховує ще багато таємниць. Тож учні ОНЗ "Шевченківський ліцей" взяли участь у новому конкурсі, присвяченому Кобзарю, і отримали дипломи та сертифікати. Вітаємо всіх учасників та бажаємо подальших перемог!

14:24:15 03.04.2023

Міжнародна гра зі світової літератури "Sunflower"

Учні ОНЗ "Шевченківський ліцей" взяли участь у і отримали нагороди. Вітаємо Кузьминську Софію (7 кл.), Кулачука Артема (7 кл.), Йовко Анастасію (11 кл.) та Невмиту Вікторію (11 кл.) та бажаємо вам успіхів, безпеки і непохитної віри у Перемогу!

13:18:29 03.04.2023

З ювілеєм!

1-го квітня відзначила свій столітній ювілей вчителька, ветеран праці Дядченко (Гладська) Тетяна Ничипорівна. Уся шкільна родина  та Виконавчий Комітет Шевченківської сільської ради щиро  вітає Вас із цим святом! Ви прожили ціле століття і змогли показати всім приклад честі, щедрості, чесності, наполегливості та витримки. І сьогодні ми Вам хочемо побажати у Ваші 100 років  відмінно себе почувати, кожен день зустрічати з посмішкою і надією, гріти своє серце щастям та любов’ю рідних. З ювілеєм!

15:53:16 01.04.2023

Екскурсія до ЧДТУ

У рамках тижня профорієнтації учні 9-11 класів ОНЗ "Шевченківський ліцей" відвідали Черкаський державний технологічний університет. Керівники університету організували для наших дітей День відкритих дверей, де розповіли про правила вступу до ВНЗ, про особливості факультетів та переваги кожної спеціальності, а також провели екскурсію. Щиро дякуємо керівництву ЧДТУ за співпрацю!

13:44:44 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь