Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, в Україні уже вдев'яте відзначають День пам'яті Героїв Небесної Сотні. У цей день згадують про подвиг учасників Революції Гідності 2013-2014 років та вшановують пам'ять загиблих під час протестів.

14:52:50 20.02.2023

День Єднання

16 лютого в Україні святкують особливе свято — День єднання. Акцію створив президент Володимир Зеленський 2022 року. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу на тлі військової загрози. Учні та працівники ОНЗ "Шевченківська ЗОШ" також долучилися до акції Єднання

11:58:42 16.02.2023

Стрітення Господнє

15 лютого ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят - Стрітення Господнє. За погодою в цей день наші предки пророкували, якими будуть весна й літо, а також розповідали про майбутній урожай. Учні нашої школи дізналися про народні звичаї, особливості святкування цього свята та провели зиму хороводом

12:52:45 15.02.2023

Волейбольний товариський матч

14.02.2023 проведено волейбольний товариський матч між командами хлопців 8 класу Шевченківської спеціалізованої загальноосвітної школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради та 9 класу опорного навчального закладу Шевченківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шевченківської сільської ради.

13:01:18 14.02.2023

Подорож до країни Ввічливості та Доброти

Учні 4 класу сьогодні здійснили подорож до країни Ввічливості та Доброти. Вони зупинились на семи станціях, отримали сім різнокольорових пелюсток і склали семиколірну квіточку, яка виконує бажання.

11:46:46 14.02.2023

День Святого Валентина

14 лютого світ відзначає День Святого Валентина, або День всіх закоханих. Це свято романтики, кохання та ніжності. У цей день прийнято дарувати коханим та дорогим людям квіти, цукерки, повітряні кульки та інші приємні подарунки. Також невід'ємним атрибутом свята є "валентинка" - невелика листівка із зізнанням у коханні.

11:44:43 14.02.2023

Відкриття "Класу безпеки"

У цей складний, тривожний для кожного з нас період життя, ми, українці, як ніхто повинні ставитись відповідально до сповіщень, які попереджують нас про можливу небезпеку. Одним з найголовніших нагадувань про небезпеку є наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями у безпечному середовищі, яке допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам'ятати, як слід чи не слід діяти в екстремальних умовах.

11:34:28 13.02.2023

Тиждень початкової школи

У нашій школі стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки було організовано Тиждень початкових класів, який проходив з 6 по 10 лютого. У цей період кабінети початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні. Тиждень мав назву "Різнокольоровий". Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. Кожен день тижня відповідав певному кольору. Усі учні та вчитель повинні були приходити в одязі певного кольору, а бо ж мати елементи такого кольору. Діти ознайомлювались із тим, що символізує той чи інший колір, виконували завдання, розважались, розгадували кросворди, ребуси, відгадували загадки, малювали...

10:53:45 10.02.2023

7 лютого - Всесвітній день безпечного Інтернету

7 лютого - Всесвітній день безпечного Інтернету. Інтернет став вже невіддільною частиною нашого повсякденного життя. Існування без Інтернету здається нам неможливим, тому безпека під час перебування в мережі має першочергове значення. В ОНЗ "Шевченківська ЗОШ" також було проведено заходи. Учні переглянули корисні ролики та презентації, повторили правила безпечної поведінки в Інтернеті, більше дізналися про кібербулінг, а також застосували свої знання у грі "Морський бій".

10:02:52 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь