Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Flowers4school

Flowers4school - це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

21:05:00 02.12.2022

Акція "Запали свічку пам'яті"

Цього року ми вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни росії проти України. Через дев’ять десятиліть після Голодомору-геноциду проти українців знову застосовують геноцидні практики.

21:02:17 25.11.2022

Тиждень української мови та літератури

Традиційно з 7 по 11 листопада в ОНЗ "Шевченківська ЗОШ" проходив тиждень української мови та літератури. Особливо цікавим та насиченим для наших школярів був День української писемності та мови - 9 листопада. Саме в цей день старшокласники долучилися до написання радіодиктанту, також було проведено І (шкільний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. А ще 9 листопада завітали до нашої шкільної родини гості - дитяча письменниця Лариса Ніцой, журналістка та поетеса Тетяна Череп-Пероганич, український діяч у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, культури й освіти Юрій Пероганич та активістка Наталія Олійник. Зустріч із ними пройшла в укритті під час повітряної тривоги. Виховна година для старшокласників на тему " Збережемо наш скарб - рідну мову" нікого не залишила байдужим. А семикласники довели, що вони справжні українці та вміють працювати в команді, адже досить вправно виконали завдання квесту "Знайди загублені слова".

20:56:41 12.11.2022

ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

У суботу, 5 листопада 2022 року, в ОНЗ "Шевченківська ЗОШ" відбувся ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Щойно розпочався конкурс, як пролунала повітряна тривога. Тож головою та членами журі, оргкомітетом було прийнято рішення перейти до укриття та продовжити роботу там. Вкотре переконуємося, що українці - нездоланна нація! Дякуємо всім учасникам конкурсу! Успіхів вам і перемог! Все буде Україна! 

20:51:18 07.11.2022

Вибори Голови шкільного учнівського парламенту

В ОНЗ "Шевченківська ЗОШ" відбулися вибори Голови шкільного учнівського парламенту. Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень школи 7-11 класів , який має авторитет у класі та школі. Активним виборчим правом були наділені учні 6-11 класів та педагоги школи.

20:49:20 31.10.2022

ХІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Наприкінці жовтня в Україні стартував ХІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який започатковано Указом Президента України від 30 вересня 2010 року № 928.

20:47:19 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь