Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Майстер-клас для дітей

29.12.2022р. в заповіднику "Батьківщина Тараса Шевченка" Метик Людмила Іванівна провела майстер - клас для дітей 5 - 8 класів по виготовленню новорічної іграшки з фоамірану "Ангелочок". Дівчатка дізналися секретики роботи в цій техніці та виготовили чудові сувеніри. Дякуємо працівникам заповідника за співпрацю з ОНЗ

20:09:26 29.12.2022

Вітаємо всіх із Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік – одне з найпопулярніших календарних свят. Усі учні нашої школи з нетерпінням чекали сьогоднішній день, адже, по-перше, - це останній день І семестру, після якого починаються довгоочікувані канікули, а, по-друге, всі готувалися до святкового концерту. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. А як же на Новий рік без подарунків? Щиро дякуємо СТОВ ''Агрофірма Корсунь'', БФ ''МХП-Громаді'' та місцевому ФОПу Миргородському М.І. за солодощі. З Новим роком всіх та прийдешніми святами!

21:38:02 23.12.2022

День Святого Миколая

День Святого Миколая - найулюбленіше свято всіх дітей, адже всі слухняні отримують подарунки, а неслухняні - різочку. З нетерпінням цього свята очікували наші семикласники, щоб показати лялькову виставу, яку підготували для учнів 1-6 класів. Із захопленням дивилися це дійство і наймолодші глядачі - малюки з дитячого садочка.

21:37:40 19.12.2022

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

У сучасному світі поруч із добром та радістю вистачає місця для жорстокості та насильства. Насильству дорослих над дітьми, жорстокості одних дітей по відношенню до інших… Змінити наш світ і зробити його лише добрим за один день не вдасться нікому, але можна, принаймні, спробувати зменшити число зла.

21:33:37 14.12.2022

Андріївські вечорниці

Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом, яке відзначається 13 грудня. Традиційно на свято Андрія влаштовувалися вечорниці, на які збиралися хлопці та дівчата з усього села. З проведенням Андріївських вечорниць пов'язано багато обрядів, зокрема ворожіння, кусання калити.

21:31:15 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь