Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Учні ОНЗ «Шевченківська ЗОШ» взяли участь в обласній олімпіаді "Юні знавці Біблії" та у І турі Всеукраїнського конкурсу «Знавці Біблії 2021».

Учні ОНЗ «Шевченківська ЗОШ» взяли участь в обласній олімпіаді  "Юні знавці Біблії" та у І турі Всеукраїнського конкурсу «Знавці Біблії 2021».

16:14:49 03.06.2021

Учні "ОНЗ Шевченківська ЗОШ взяли участь у змаганнях присвячених Олімпійському дню

Учні ОНЗ «Шевченківська ЗОШ» взяли участь та здобули призові місця у  змаганні  з легкої атлетики у місті Звенигородка, присвячених «Міжнародному дню захисту дітей» серед учнів 4-7 класів та серед учнів 8-11 класів, присвячених Олімпійському дню.

16:09:20 03.06.2021

13 травня 2021 року в ОНЗ «Шевченківська ЗОШ» та філіях проведено День цивільного захисту

З метою практичної перевірки рівня всебічної підготовки школи з цивільного захисту, зменшення збитків і витрат у разі стихійного лиха, аварій, катастроф, вибухів і пожеж, а також з метою перевірки та закріплення теоретичних знань, умінь і навичок з цивільного захисту та Основ здоров’я, набутих учнями протягом навчального року, 13 травня 2021 року в ОНЗ «Шевченківська ЗОШ» та філіях проведено День цивільного захисту.

15:03:06 21.05.2021

Учні ОНЗ «Шевченківської ЗОШ» Пединівської та Тарасівської філії взяли участь у святкуванні Всесвітнього Дня Землі

22 квітня Всесвітній День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря. День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища.

08:20:04 29.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь