Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Щорічна конференція освітян

27 серпня, напередодні нового навчального року, відбулася щорічна серпнева конференція освітян Шевченківської територіальної громади.

19:50:13 27.08.2024

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Щиро вітаємо всіх українців з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, родинного благополуччя, сімейного затишку, успіхів у справах та починаннях. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння! Миру і процвітання нашій Державі!

19:46:16 23.08.2024

1 червня - День захисту дітей

У перший літній день у світі відзначають День захисту дітей. Це свято є надзвичайно важливим, тому що змушує нас не залишатися байдужими й намагатися зробити все для того, щоб діти в Україні були під надійним захистом і зберегли найкращі спогади про дитячі роки на все життя.

11:47:14 01.06.2024

Свято Останнього дзвоника

Найбажанішим і найочікуванішим з усіх свят для школярів та вчителів є свято Останнього дзвоника. Цей урочистий захід зібрав усю шкільну родину: вчителів, учнів, батьків. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання... Останній дзвінок сповістив про те, що навчальний рік закінчився і попереду довгоочікувані канікули. Тож бажаємо всім учням літнього бадьорого настрою, цікавого відпочинку, яскравих і незабутніх канікул! Нехай кожен день буде сповнений пригод, нових відкриттів та приємних сюрпризів. Відпочивайте, набирайтеся сил і натхнення для нових досягнень! До зустрічі в новому навчальному році!

11:34:14 31.05.2024

Свято «Прощавай, Букварику!»

Непомітно пролетів навчальний рік. Найбільше він запам'ятається найменшим учням - першокласникам. Ще зовсім недавно малята переступили шкільний поріг, сьогодні ж - особливо схвильовані та зосереджені, тому що відбулося чудове і довгоочікуване шкільне свято «Прощавай, Букварику!». Це не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків першокласників, адже саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Тож нехай для вас він буде легким та радісним!

11:25:34 31.05.2024

Ліга Дружніх 5-6 класи

Ліга Дружніх 5-6 класи. Рінго, мініфутбол, флорбол. Позитив, драйв, емоції, гарний настрій як завжди разом з нами.

13:17:56 30.05.2024

ІV Міжнародний конкурс учнівської та студентської творчості "Змагаймось за нове життя"

Диплом ІІ ступеня отримала учениця 2-го класу Безугла Белла Анатоліївна за участь у ІV Міжнародному конкурсі учнівської та студентської творчості "Змагаймось за нове життя", присвяченому Лесі Українці (напрямок - декламація). Також отримала Подяку Семеняка Т.Я. за підготовку учасниці. Щиро вітаємо вас із нагородами! Натхнення вам, наполегливості та нових перемог!

11:28:37 30.05.2024

Прощання з початковою школою

Ось і настав час зворушливого прощання учнів 4-го класу з початковою школою та першою вчителькою Кулик Л.А. Швидкоплинно промайнули чотири роки навчання. За цей час діти подорослішали, зміцніли, успішно крокували сходинками в Країні знань. Зі словами вдячності зверталися учні до першої вчительки, до мам та татусів, з приємністю згадували багато цікавого з життя класної родини, співали й танцювали. Отже, перегорнута ще одна сторінка шкільного життя. Попереду нові вчителі, друзі, предмети, нові відкриття та перемоги. Тож побажаємо нашим випускникам початкової школи завжди і скрізь бути найкращими та поглиблювати здобуті знання! Нехай здійсняться усі ваші мрії у мирній Україні!

13:09:15 29.05.2024

День "Козацької каші"

Школа - це не лише уроки, а й цікаве дозвілля. Тож вже стало доброю традицією в нашому ліцеї наприкінці травня проводити день "Козацької каші". Дійство проходило на подвір'ї навчального закладу. До приготування каші долучилися і батьки. Що може бути краще за свіже повітря, чисте сонячне небо, цікаві розваги та ігри? Такий активний відпочинок не тільки веселий, але й корисний, адже діти хоч на деякий час відклали свої ґаджети і насолоджувалися живим спілкуванням

13:06:42 27.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь