A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Презентація книги Руслани Лоцман

Сьогодні учні 10 та 11 класів відвідали Національний заповідник "Батьківщина Тараса Шевченка", де відбулася презентація книги Руслани Лоцман "Писульки від мамульки" та циклу "Шевченкові колискові". Захід присвячено 210 річниці з дня народження Великого Кобзаря.

09:18:24 04.03.2024

Тиждень трудового навчання

З 26 лютого по 1 березня у нашій школі проходив Тиждень трудового навчання. Протягом тижня діти переглядали відеоролики про лайфхаки на кухні, презентації, проводились бесіди та майстер-класи. Проведені заходи посилили інтерес дітей до предмета, дозволили повірити у свої сили, спонукали діяти активніше. Діти краще і глибше пізнали різноманітний світ професій, технік, хобі, спробували знайти для себе щось нове і несподіване. Підсумком Тижня стала виставка кращих робіт, виготовлених на уроках трудового навчання та на заняттях гуртків.

09:21:36 01.03.2024

"Лютий, що змінив наше життя"

24 лютого - друга річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну. Для учнів 5-11 класів вчитель історії та керівник гуртка "Я - патріот" Голосій С.С. разом зі своїми вихованцями підготував і провів виховний захід на тему: "Лютий, що змінив наше життя".

14:51:50 23.02.2024

Тиждень зарубіжної літератури

Із 19 по 23 лютого у нашій школі проходив Тиждень зарубіжної літератури. Тиждень був насичений різними цікавими та неординарними заходами, присвяченими талановитим письменникам та допитливим читачам. Так, вчителька зарубіжної літератури Сорока О.Г. провела відкритий урок у 7 класі на тему: "Детектив як жанр літератури". Діти пригадали життєвий шлях Е.А.По - засновника детективного жанру, розгадували головоломки, ребуси, виконували цікаві завдання, а також спробували себе в ролі детективів.

14:47:06 23.02.2024

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. З нагоди свята у нашій школі було проведено ряд заходів. Зокрема, учні другого класу читали вірші про красу рідної мови, списували їх каліграфічно у зошит, у групах складали розсипані прислів'я про мову від Мурка і Бровка. Під час повітряної тривоги пройшов цікаво алфавітний челендж. Складали мовний віночок і розповіли, за що люблять українську мову. П'ятикласники працювали з мініпроєктом "Що для мене рідна мова?", переглянули презентацію, ознайомились із історією свята, із цікавими фактами про українську мову, з оповіданнями на одну літеру, згадували прислів'я та вислови про мову. У 7 та 10 класах вчителька української мови Сорока О.Г. провела відкриті уроки на тему: "21 лютого - Міжнародний день рідної мови". Цікаві уроки та завдання підготувала Маслюк Л.В. Так, в 11 класі пройшов урок на тему:" Українська мова в серці єдина... Розквітає разом з нею наша Україна!". Восьмикласники взяли участь в інтелектуальній грі "Моє багатство рідна мова", а учні 6 класу - у мовознавчій грі " У царстві української мови".

11:55:43 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь