Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»

До Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня, журналом «Охорона праці» спільно з Федерацією профспілок України було оголошено про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024». Учні нашого ліцею також взяли участь у цьому конкурсі та отримали сертифікати: Семенчук Яна (10 клас), Кузьминська Софія (8 клас), Сокирко Діана (8 клас), Ляліна Дар'я (6 клас), Потабенко Софія (6 клас) та Вовченко Анастасія (6 клас).

10:39:48 21.05.2024

Всеукраїнська олімпіада "Юні знавці Біблії - 2024"

Вітаємо ЛАУРЕАТІВ ХVІ Всеукраїнської олімпіади "Юні знавці Біблії - 2024" Поліщук Альону (3 клас) та Білоус Єлизавету (6 клас)! Бажаємо, щоб кожне ваше досягнення наближало вас до заповітної мрії! Прагніть, старайтеся, не втрачайте віри в себе і досягайте!

10:37:49 21.05.2024

Конкурс "Моя космічна мрія"

Кожен з нас мріє. І дорослі, і малі - всі уявляють собі інший світ - щасливий, безтурботний, сповнений любові, посмішок, і, звісно, без війни. Мрії надихають, мотивують і дають віру в себе і свої сили. Саме мріям було присвячено цьогорічний Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на космічну тематику, який проводився за ініціативою ГО "Асоціація Ноосфера". На конкурс було представлено рекордну кількість робіт — 28,576 космічних малюнків. Учні нашого ліцею також отримали ДИПЛОМИ учасників за творчий підхід до втілення космічних мрій і яскраве бачення майбутнього:

10:35:23 21.05.2024

IV Всеукраїнського конкурсу перекладу

27 квітня 2024 року в рамках проведення Дня відкритих дверей факультету іноземної філології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбулось урочисте оголошення результатів IV Всеукраїнського конкурсу перекладу для учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти "Переклад як засіб актуалізації етномовних картин світу". Учень 10 класу нашої школи Тарануха Максим під керівництвом наставника Коноваленко Г.Л. також став призером - нагороджений ДИПЛОМОМ ІІІ ступеня в номінації "Переклад англійського поетичного твору українською мовою". Вітаємо з перемогою! Продовжуй у тому ж дусі і досягай нових висот!

10:26:34 21.05.2024

Вітаємо з Днем вишиванки!

Сьогодні, 16 травня, відзначаємо День вишиванки, яка символізує красу, гордість і єдність українського народу. Нехай кожна вишиванка стане світлим відблиском нашої спільної сили та відданості, нагадуючи, що разом ми непереможні!

12:06:34 16.05.2024

Зустріч із лікарем ортопедом-травматологом

Всім відомо, що знання базових правил першої медичної допомоги та наявність аптечки можуть врятувати не одне життя. Особливо актуально це зараз, в жорстоких умовах війни. Тож сьогодні лікар ортопед-травматолог Гончаренко М.А. провів заняття для старшокласників з надання першої долікарської допомоги. Діти дізналися алгоритм дій при різних видах ушкоджень: кровотечах, опіках, переломах кінцівок та хребта. Також лікар розповів, як провести серцево-легеневу реанімацію, як витягнути кліща, як переносити потерпілого на ношах і при цьому змінювати носіїв, не зупиняючись. Важливо, що діти стали активними учасниками, тобто спробували себе і в ролі "потерпілого", і в ролі надавача допомоги.

12:04:36 16.05.2024

Вітаємо з Днем матері!

День матері в Україні відзначають у другу неділю травня. Це свято - привід сказати мамі про те, що вона - найрідніша та найдорожча людина. яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Від усієї душі вітаємо всіх мам зі святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

14:42:57 12.05.2024

Тиждень Європи

Щороку у травні Україна відзначає День Європи. Ми традиційно приєднуємося до святкування, тож із 6 по 10 травня в нашому ліцеї проходив Тиждень Європи "Ми - Європейці!" З метою ознайомлення здобувачів освіти з країнами Європи, формування єдиного європейського простору та ролі в ньому України в нашому закладі освіти пройшли тематичні заходи. Так, для учнів початкових класів було проведено годину спілкування "Україна - це Європа" та віртуальні подорожі «Цікавинки про Європу», «Подорожуємо країнами Європи», "Цікаві факти про країни Європи". Для учнів 5-11 класів класний керівник 7-го класу Сорока О.Г. разом зі своїми вихованцями підготувала і провела виховну годину "День Європи". Діти дізналися історію цього свята, цікавинки про країни Європи, прослухали гімн Європейського Союзу та з'ясували,чому це свято є важливим для українців.

14:40:52 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь