Шевченківська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини ОНЗ

Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»

До Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня, журналом «Охорона праці» спільно з Федерацією профспілок України було оголошено про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024». Учні нашого ліцею також взяли участь у цьому конкурсі та отримали сертифікати: Семенчук Яна (10 клас), Кузьминська Софія (8 клас), Сокирко Діана (8 клас), Ляліна Дар'я (6 клас), Потабенко Софія (6 клас) та Вовченко Анастасія (6 клас).

10:39:48 21.05.2024

Всеукраїнська олімпіада "Юні знавці Біблії - 2024"

Вітаємо ЛАУРЕАТІВ ХVІ Всеукраїнської олімпіади "Юні знавці Біблії - 2024" Поліщук Альону (3 клас) та Білоус Єлизавету (6 клас)! Бажаємо, щоб кожне ваше досягнення наближало вас до заповітної мрії! Прагніть, старайтеся, не втрачайте віри в себе і досягайте!

10:37:49 21.05.2024

Конкурс "Моя космічна мрія"

Кожен з нас мріє. І дорослі, і малі - всі уявляють собі інший світ - щасливий, безтурботний, сповнений любові, посмішок, і, звісно, без війни. Мрії надихають, мотивують і дають віру в себе і свої сили. Саме мріям було присвячено цьогорічний Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на космічну тематику, який проводився за ініціативою ГО "Асоціація Ноосфера". На конкурс було представлено рекордну кількість робіт — 28,576 космічних малюнків. Учні нашого ліцею також отримали ДИПЛОМИ учасників за творчий підхід до втілення космічних мрій і яскраве бачення майбутнього:

10:35:23 21.05.2024

IV Всеукраїнського конкурсу перекладу

27 квітня 2024 року в рамках проведення Дня відкритих дверей факультету іноземної філології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбулось урочисте оголошення результатів IV Всеукраїнського конкурсу перекладу для учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти "Переклад як засіб актуалізації етномовних картин світу". Учень 10 класу нашої школи Тарануха Максим під керівництвом наставника Коноваленко Г.Л. також став призером - нагороджений ДИПЛОМОМ ІІІ ступеня в номінації "Переклад англійського поетичного твору українською мовою". Вітаємо з перемогою! Продовжуй у тому ж дусі і досягай нових висот!

10:26:34 21.05.2024

Вітаємо з Днем вишиванки!

Сьогодні, 16 травня, відзначаємо День вишиванки, яка символізує красу, гордість і єдність українського народу. Нехай кожна вишиванка стане світлим відблиском нашої спільної сили та відданості, нагадуючи, що разом ми непереможні!

12:06:34 16.05.2024

Зустріч із лікарем ортопедом-травматологом

Всім відомо, що знання базових правил першої медичної допомоги та наявність аптечки можуть врятувати не одне життя. Особливо актуально це зараз, в жорстоких умовах війни. Тож сьогодні лікар ортопед-травматолог Гончаренко М.А. провів заняття для старшокласників з надання першої долікарської допомоги. Діти дізналися алгоритм дій при різних видах ушкоджень: кровотечах, опіках, переломах кінцівок та хребта. Також лікар розповів, як провести серцево-легеневу реанімацію, як витягнути кліща, як переносити потерпілого на ношах і при цьому змінювати носіїв, не зупиняючись. Важливо, що діти стали активними учасниками, тобто спробували себе і в ролі "потерпілого", і в ролі надавача допомоги.

12:04:36 16.05.2024

Вітаємо з Днем матері!

День матері в Україні відзначають у другу неділю травня. Це свято - привід сказати мамі про те, що вона - найрідніша та найдорожча людина. яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Від усієї душі вітаємо всіх мам зі святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

14:42:57 12.05.2024

Тиждень Європи

Щороку у травні Україна відзначає День Європи. Ми традиційно приєднуємося до святкування, тож із 6 по 10 травня в нашому ліцеї проходив Тиждень Європи "Ми - Європейці!" З метою ознайомлення здобувачів освіти з країнами Європи, формування єдиного європейського простору та ролі в ньому України в нашому закладі освіти пройшли тематичні заходи. Так, для учнів початкових класів було проведено годину спілкування "Україна - це Європа" та віртуальні подорожі «Цікавинки про Європу», «Подорожуємо країнами Європи», "Цікаві факти про країни Європи". Для учнів 5-11 класів класний керівник 7-го класу Сорока О.Г. разом зі своїми вихованцями підготувала і провела виховну годину "День Європи". Діти дізналися історію цього свята, цікавинки про країни Європи, прослухали гімн Європейського Союзу та з'ясували,чому це свято є важливим для українців.

14:40:52 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь